fbpx

Keitä me olemme?

Digital Innovation Hub-tiimi koostuu LAB-ammattikorkeakoulun opetus- ja tki-henkilökuntaan kuuluvista asiantuntijoista. Meillä kaikilla on intohimo etsiä ja oppia uutta, ja haluamme tuoda tämän uuden tiedon sinulle. 

Projektipäällikkö

Jaani Väisänen

Moi. Toimin LAB-ammattikorkeakoulussa markkinoinnnin lehtorina. Osaamisalaani on sähköinen markkinointi ja analytiikka. Tykkään tutkia ja pohtia asioita datan kautta ja tuoda sitä kautta pöytään helposti pureksittavia ja konkreettisia johtopäätöksiä.

Muista: Kaikki asiat ovat vaikeita, kunnes ne ovat helppoja.

Digital Innovation Hub -hankkeen projektipäällikkö

TKI-asiantuntija

Konsta Karppinen

Konsta tässä terve! Vastaan tiimissä eritoten tiedonhausta ja sen ”paketoinnista” eri muotoihin. Omaan kokemusta erilaisista asiantuntijatehtävistä ja pidän aiheiden pohtimisesta ennakkoluulottomasti, asiakaskokemus edellä.

Konsta Karppinen

TKI-asiantuntija

Eetu Karppinen

Kuva, video, visut.

Vastaan ryhmän taiteellis-visuaalisista tuotoksista. Olen intohimoinen suunnittelija, joka syttyy näyttävistä toteutuksista, kunnianhimoisista ideoista ja uuden oppimisesta.

Eetu Karppinen

TKI-asiantuntija

Minna Tynkkynen

Liikun lähellä yritysrajapintaa ja entisenä yrittäjänä yrityskehittäminen on lähellä sydäntäni. Kokemusta on kertynyt monilta eri aloilta ja olen myös työskennellyt pk-yrittäjien kanssa suunnittelemassa heidän oman liiketoiminnan edistämistä digitaalisuuden avulla.

Yrittäjien jaksaminen ja toiminnan kehittäminen ovat tärkeitä asioita, siksi haluan päästä aina lopputulokseen jossa vähemmällä työllä saavutetaan parempia tuloksia.

Minna Tynkkynen

Yhteys

Projektipäällikkö
Jaani Väisänen
p. +358 40 687 6850
jaani.vaisanen@lab.fi