Digital Innovation Hub -

Info

Digital Innovation Hub on LAB-ammattikorkeakoulun hallinnoima  Euroopan Aluekehitysrahaston rahoittama hanke, jonka tarkoituksena on auttaa eteläkarjalaisia pk-yrityksiä digihuolien selättämisessä.

Kartoitamme hankkeen aikana yrittäjien huolenaiheita digitalisaation saralla. Kartoituksessa esille tulleiden teemojen pohjalta tuotamme oppaita, tiekarttoja ja muita matalan kynnyksen apuvälineitä yrittäjän arkea helpottamaan.

Tutustu tarkemmin esim. blogeihimme, joissa käymme läpi ajankohtaisia asioita rennommalla tyylillä, tai piipahda Avuksi yrittäjälle -osioon, jonne kokoamme opasmateriaaleja, videoluentoja ja muuta aiheeseen liittyvää. Järjestämme  hankkeen aikana myös eriilisä tapahtumia, sekä olemme mukana muissa Etelä-Karjalan digitalisaatioon liittyvissä tapaamisissa. Tiedotamme myös näistä täällä Hubissa.

Otetaan yhdessä digitalisaatio haltuun.

UKK

Sitoudunko mihinkään osallistuessani Digital Innovation Hub -toimintaan?

Et. Voit osallistua tapahtumiimme, olla mukana toiminnassamme ja tuoda omaa asiaasi esille kuten itse parhaaksi näet. Kaikki tuottamamme materiaali on avointa ja ilmaista kaikille.

Tarvitsisin apua asian X kanssa. Voitteko tulla laittamaan sen kuntoon?

Lähtökohtaisesti valitettavasti emme. Rahoitusteknisistä syistä emme voi tehdä suoraa konsultaatiota yrityksille. Meillä on kuitenkin LAB-ammattikorkeakoulussa muita resursseja, joiden äärelle voimme ohjata sinut.

Miksi haluatte niin kovasti "kuulla yrittäjiä"?

Kukaan ei tiedä yrittäjän digihuolista yhtä hyvin kuin yrittäjä itse. Siksi jaksamme muistuttaa tästä joka käänteessä. Haluamme, että kaikki tuottamamme tiekartat ja oppaat todella heijastavat niitä ongelmia ja haasteita, joita yrittäjät työssään kohtaavat.

Kuinka voin tuoda omia huomioitani ja huolenaiheitani esille?

Helposti. Voit lähettää meille yhteydenottopyynnön lomakkeella. Voit myös lähettää suoraan sähköpostia (jaani.vaisanen@lab.fi) tai soittaa numeroon 040 687 6850. Me juttelemme oikeasti mielellämme kanssasi.

Yhteys

Projektipäällikkö
Jaani Väisänen
p. +358 40 687 6850
jaani.vaisanen@lab.fi