fbpx

Blogit

Annetaan kynän laulaa ja ajatuksen virrata. Kirjoitamme blogiimme mietteitä ajankohtaisista aiheista niin digitalisaation kuin yrittämisenkin saralta.

Otamme mielellämme vastaan myös vieraskynäkirjoituksia. Mikäli sinulla on jokin päivänpolttava aihe, josta haluaisit herättää keskustelua blogin muodossa, ota yhteyttä Digital Innovation Hub -projektipäällikkö Jaani Väisäseen (jaani.vaisanen@lab.fi).

Blogi

Google Ads – ABC

Hei sinulle! Oletko koskaan ihmetellyt, kuinka päästä alkuun Google Adsissä tai hakusanamainonnassa tai PPC:ssä (jotka kaikki muuten tarkoittavat enemmän tai vähemmän samaa asiaa)? Lue tämä

Lue lisää >>
Apua asiakkuuden hallintaan blogin kuvituskuva
Blogi

Apua asiakkuudenhallintaan

Tällä kertaa blogissa pureudutaan hieman asiakkuuksien hallintaan. On selvää, kuinka merkittävää roolia asiakas näyttelee yrityksen liiketoiminnassa. Asiakastiedon hyödyntäminen on tärkeää jokaiselle yritykselle, mutta kuinka moni

Lue lisää >>
Podcast-mikrofoni
Blogi

Yrittäjä ja podcast

Näetkö tuon nuoren vastaantulevan perheenäidin työntävän lastenvaunuja luurit korvillaan? Hän kuuntelee podcastia. Entä tuon auton ratissa olevan myyntiedustajalta vaikuttavan keski-ikäisen, joka tulee sinua vastaan maantiellä?

Lue lisää >>
Koronakevät - digivoiman happotesti blogin kuvituskuva
Blogi

Koronakevät – digivoiman happotesti

Tämä kevät sai maaliskuussa yllättävän ja nopean käänteen kun maailmanlaajuinen koronapandemia pyyhkäisi Aasiasta Eurooppaan. Yksi 2010-luvun keskeisistä kehittämishokemista on ollut digitaalisuuden ja virtuaalisuuden lisääminen kaikkialla.

Lue lisää >>

Yhteys

Projektipäällikkö
Jaani Väisänen
p. +358 40 687 6850
jaani.vaisanen@lab.fi