fbpx

Blogit

Annetaan kynän laulaa ja ajatuksen virrata. Kirjoitamme blogiimme mietteitä ajankohtaisista aiheista niin digitalisaation kuin yrittämisenkin saralta.

Otamme mielellämme vastaan myös vieraskynäkirjoituksia. Mikäli sinulla on jokin päivänpolttava aihe, josta haluaisit herättää keskustelua blogin muodossa, ota yhteyttä Digital Innovation Hub -projektipäällikkö Jaani Väisäseen (jaani.vaisanen@lab.fi).

Digital Innovation Hub - blogi - apua asiakkuuden hallintaan
Blogi

Apua asiakkuudenhallintaan

Tällä kertaa blogissa pureudutaan hieman asiakkuuksien hallintaan. On selvää, kuinka merkittävää roolia asiakas näyttelee yrityksen liiketoiminnassa. Asiakastiedon hyödyntäminen on tärkeää jokaiselle yritykselle, mutta kuinka moni

Lue lisää >>
yrittäjä-ja-podcast
Blogi

Yrittäjä ja podcast

Näetkö tuon nuoren vastaantulevan perheenäidin työntävän lastenvaunuja luurit korvillaan? Hän kuuntelee podcastia. Entä tuon auton ratissa olevan myyntiedustajalta vaikuttavan keski-ikäisen, joka tulee sinua vastaan maantiellä?

Lue lisää >>
Digital Innovation Hub - blogi - digivoiman happotesti
Blogi

Koronakevät – digivoiman happotesti

Tämä kevät sai maaliskuussa yllättävän ja nopean käänteen kun maailmanlaajuinen koronapandemia pyyhkäisi Aasiasta Eurooppaan. Yksi 2010-luvun keskeisistä kehittämishokemista on ollut digitaalisuuden ja virtuaalisuuden lisääminen kaikkialla.

Lue lisää >>
Digital Innovation Hub - blogi - etätyön ABC
Blogi

Etätyön ABC

Kevät 2020 tullaan muistamaan aikana, jolloin termi “etätyö” oli kaikkien huulilla. Pandemiaksi yltyneen koronaviruksen aiheuttamat rajoitteet ihmisten liikkumisessa pakottivat miljoonat ihmiset tekemään työnsä kotoa käsin.

Lue lisää >>

Yhteys

Projektipäällikkö
Jaani Väisänen
p. +358 40 687 6850
jaani.vaisanen@lab.fi